• Met de ambulance, die het veld af reed begonnen we aan de warming up. Wel wat gehavend: 1e keeper Tamara ligt er geblesseerd uit, 2e keeper Sylvana is op vakantie, 3e keeper en normaal 1 van onze aanvallers Yvanka offerde zich bewust op om te keepen.

De boodschap was duidelijk voor de dames, onze goede vorm een vervolg geven. Sinds de 0-3 achterstand die we ombogen tot 4-4 hebben we echt stappen gemaakt. Wedstrijd begint en gelijk zie je het overwicht in ons voordeel ontstaan. Dit leidt al snel tot kansjes maar het eerste echte gevaar komt van Nina, kapt naar buiten, terug naar binnen de 16 in. Langs 2 meiden, gevolgd door een doeltreffend schot in de korte hoek… 1-0. Paar minuten later, een soort gelijke actie van Nina, dit keer buiten de 16. Wel hetzelfde resultaat, een schot over de keeper heen in de verre hoek betekend de 2-0. Komt die hattrick? (Nog) niet maar wel weer een actie van Nina, die een verre voorzet afgeleverd krijgt op Ilze en die loopt hem letterlijk binnen, 1e goal van haar in dames 1.
    Vlak voor het fluitsignaal is er weer een goal, namelijk van onze Spits Evy (ook haar eerste goal in dames 1). Eva kwam goed door over rechts en met iets wat geluk beland haar schot via de paal en de voet van de keeper voor Evy. Leeg doel en raak.
    We gaan de rust in met 4-0

Direct na rust leek het of we waren vergeten hoe goed wij kunnen voetballen. Wat we ook coachen, sturen of aanpassen, het lukt niet en het wachten is op een tegengoal. En helaas viel deze helaas ook. Een vrije trap werd met heel veel vaart snoeihard over de keeper heen geknald… 4-1.

Nina had nog wat goed te maken vanuit de 1e helft en maakte haar hattrick compleet door haar 3e te scoren. Hier ging een counter aan vooraf van Eva. De bal kwam bij Nina, die met 2 sleepbewegingen langs de laatste vrouw en de keeper ging en daarna de bal rustig in de goal kon deponeren.

Mooi gespeeld, veel vlotte combinatie, veel primeurs. 3x Nina, Evy en Ilze met assist van Eva, Jip en Nawal.

Op naar TAVV maar veel bekende gezichten ons op staan te wachten.