• Bekerexit Boys 1, op naar ARC-thuis

  • De voorbereiding op de competitiestart zit er nagenoeg op. Het laatste bekerduel tegen Jodan Boys werd zaterdag met 4-1 verloren. Daarmee zit het bekertoernooi ten einde en kan de focus de rest van het seizoen op de competitie komen te liggen.

    "Het is een beetje het wekelijkse verhaal. De nederlaag tegen Alphia was duidelijk een incident. Maar wij moeten op het juiste moment de kansen afmaken. Dat is ons probleem", zegt trainer Marcel Valk over de voorbije vijf weken. Alleen Sergej Jovanovic wist te scoren tegen Jodan Boys.

  • Ook tegen Jodan Boys begint Alphense Boys goed aan de wedstrijd. De eerste kansjes zijn voor de Alphenaren. Als Alphense Boys met 1-0 achterstaat volgt de grootste kans. In plaats van dat het gelijk wordt, maakt Jodan Boys 2-0. "Dat moet doorbroken worden in een wedstrijd."

    De offday tegen Alphia zorgt ervoor dat Alphense Boys niet verder bekert. Jodan Boys en Alphia gaan als nummers één en twee - volkomen terecht - door naar de volgende ronde. Alphia won zaterdag van CION (0-1).

    Aankomende week drie keer trainen en dan begint de competitie: om 14.30 uur thuis tegen ARC. Komt allen kijken!