• Alphense Boys en ARC maken zich Hart voor Seppe

  • Zaterdag 21 september en 1 februari staat bij veel Alphenaren al rood omcirkeld in hun agenda. Op deze dagen strijden Alphense Boys en ARC voor de punten in de Eerste Klasse. Maar… in De Alphense Derby gaat het dit seizoen niet alleen om de punten, beide ploegen strijden namelijk ook om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor Seppe.

    Seppe lijdt aan een (nu nog) onbehandelbare genetische aandoening aan zijn hart: restrictieve cardiomyopathie. Met Stichting Tikkertje, opgericht door de ouders van Seppe, wordt er geld ingezameld om hiermee het onderzoek te kunnen financieren dat nodig is om een behandeling te vinden voor de zeldzame hartziekte van Seppe. En daar willen ARC en Alphense Boys graag hun steentje aan bijdragen. 

    Meer weten over stichting Tikkertje

  • Voorafgaand, tijdens en na afloop van de twee derby’s worden activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen. Na afloop van de wedstrijd ARC-Alphense Boys op 1 februari 2025 kan dan hopelijk een mooi bedrag worden overhandigd. We hopen zoveel mogelijk mensen langs de lijn te zien. De eerste wedstrijd vindt plaats op 21 september om 14.30 uur op Sportpark De Bijlen. 

    En wilt u alvast doneren, dan kan via onderstaande link of scan de QR code

    Doe een donatie